

Måske er det tid til at ændre dine gamle madvaner. Prøv disse bøffer baseret på selleri, porrer og valnødder – og få en dejlig smagsoplevelse.
Af Kirsten Skaarup, madskribent og blogger
KØDFRI FREDAG – Det er grilltid – og det har aldrig været mere nødvendigt end nu at overveje, om ikke bøffen på grillen skal være plantebaseret. Dyrene, klimaet og naturen lider under vores opdræt af dyr som fødemiddel, og vi kan hver især gøre en enorm forskel, hvis vi vælger plantemad.
Vi er så vant til at tænke bøffer og grill som ensbetydende med kød. Men det er udelukkende gammel vane. Har man én gang smagt en lækker plantebøf, er det nemt at indse det ulogiske i at opdrætte dyr.
Prøv disse bøffer baseret på selleri, porrer og valnødder – og få en dejlig smagsoplevelse.
Se opskriften her: Selleribøffer eller frikadeller – plantefars til tiden