Rudy’s Vegan Butcher er Londons første veganske slagterbutik

Rudy's Vegan Butcher ligner et traditionel slagterbutik, men alle produkter er plantebaserede og har aldrig set skyggen af en gris eller kylling. Pressefoto

Rudy’s Vegan Butcher ligner en traditionel slagterbutik, selv om samtlige produkter er plantebaserede og aldrig har set skyggen af en kylling, gris eller ko.

PLANTEBASERET – Storbritannien får sin første veganske slagterbutik i næste uge, når en ny butik åbner i London-bydelen Islington, der er kendt for sine mange restauranter og butikker.

Det skriver flere britiske medier.

Butikken åbner 1. november, og de første 200 kunder kan glæde sig til at få 100 gram baycon med i købet. Og frygt ikke. Det er IKKE bacon – men baycon, som er den veganske butiks plantebaserede alternativ til bacon fra en gris.

Butikken åbner på World Wegan Day, som er veganernes internationale mærkedag.

Vegansk version af skinke, salami og pepperoni

I butikken, som også leverer til døren uden for London, vil kunderne kunne købe veganske versioner af blandt andet bacon, kylling og kalkun fremstillet af soja og andre planter.

Før lanceringer har indehaveren offentliggjort billeder af butikken, som ligner en traditionel britisk slagterbutik, selv om samtlige produkter er plantebaserede og helt uden animalske ingredienser.

Rudy’s introducerer også et nyt udvalg af plantebaseret charcuteri-varer som skinke, salami, pepperoni og pastrami.

Veganske pop-up butikker har tidligere markeret sig i gadebilledet i London, men Rudy’s Vegan Butcher bliver den førte permanente veganske slagterbutik.

Du kan tjekke butikken hjemmeside her.

Det unge par bag Rudy’s Vegan Butcher: Matthew og Rudy. Foto: Rudy’s Vegan Butcher