Dansk madspilds-app er downloadet 21 mio. gange

Downloadet 21 millioner gange i 2021. Pressefoto: To Good To Go

MAD – Med 21 millioner app downloads i 2021 er den danske madspilds-app Too Good To Go i år på top 10 over mest downloadede apps i kategorien »mad og drikke« på verdensplan.

Too Good To Go, appen der forbinder forbrugere med restauranter, butikker og producenter, der har mad i overskud, er i 2021 blandt verdens mest downloadede apps i kategorien »mad og drikke«.

Det viser en ny opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der har analyseret de mest downloadede apps fra App Store og Google Play på tværs af kategorier.

Og med over 21 millioner downloads er den danske madspildsapp nu kommet på tiendepladsen på listen over verdens mest populære »mad og drikke«-apps i 2021.

Massiv fremgang i USA

Det skyldes blandt andet massiv fremgang i USA. Her er Too Good To Go nu er aktiv i en række byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston.

På listen er Too Good To Go kommet i selskab med fødevaregiganter som McDonald’s, der har indtaget førstepladsen, og Starbucks, der er på fjerdepladsen.

Hele listen kan ses her.

Too Good To Go blev lanceret i januar 2016 og er nu aktiv i 17 lande. Appen har over 49 mio. brugere, som sammen har reddet mere end 109 mio. lykkeposer med overskudsvarer.

Det svarer til mere end 274.000 ton sparet CO2e, oplyser Too Good To Go.